SEZONA POROK NA GRADU KOMENDA V POLNEM RAZMAHU ...
22.6.2018

Od leta 2015 odkar je grad Komenda uradni prostor, je odlična izbira za sklepanje zakonskih zvez, kjer se v lepem ambientu vsako leto poroči več parov. Odločite se lahko za obred na prostem pod krošnjo velike in mogočne platane, na kapelici sv. Ulriha ali se poročite v stilno urejeni poročni dvorani, katera zaradi gotskih elementov izkazuje poseben čar.

V letošnjem letu je rezerviranih 26 porok, od tega je polovica že srečno poročenih. V primerjavi s prejšnjimi leti se število v povprečju povečuje za pet na leto. Čeprav se lahko pari za skupni DA odločajo skozi vse leto se največ porok vrši v poletnih mesecih, ko jih beležimo tudi do osem na dan. Teh podatkov ne smemo zanemariti, zato se vedno trudimo da ugodimo raznolikim željam, ki jih imajo bodoči mladoporočenci, ena izmed teh je, da obrede opravi tudi župan občine Polzela, Jože Kužnik ter združi dve osebi v eno utripajoče se srce ljubezni.

Grad Komenda je v vsej svoji lepoti čudovit uradni prostor kakršnega številne okoliške poročne destinacije nimajo. Zato vabimo vse zaljubljene, da nas obiščete, nam zaupate vaše želje, mi pa se bomo potrudili, da vam zagotovimo najlepšo izkušnjo, pa naj bo to malteška poroka, klasična ali poroka ponovne zaobljube. 

Jasna Gregorc