SILVESTROVANJE NA PROSTEM
11.1.2017
Občina Polzela podarila občanom že četrto Silvestrovanje na prostem

Leto 2016 smo sklenili, v novega pa vstopili s polno mero optimizma in s seznamom želja ter ciljev, ki bi si jih želeli doseči.


V tem prehitrem tempu, ki ga živimo, si je treba vzeti predvsem čas za življenje. Čas za spomine in čas za prihodnost, ljubezen, predajanje, prijatelje in za ljudi. To smo dokazali s tem, ko smo se zbrali in poveselili ter napolnili parkirišče pred občinsko stavbo na Polzeli, skupaj z Navihanimi muzikanti, ki jih sestavljajo trije fantje in dekle. Dogajanje je zadnjo decembrsko noč postalo prijetno zbirališče še posebej ob t.i. lesenih štedilnikih, ki so poleg kuhančka in čaja prijetno greli.
Poleg lepih želja, ki smo si jih izrekli in si jih še bomo, smo se vsi razveselili tudi drugega januarja starega-novega dela prostega dne, ki smo ga lahko imeli za počitek in regeneracijo.
Leto, ki se je na novo rodilo naj bo pestro ter polno delovnih in osebnih izzivov. Življenje je izziv. Na nobeni poti ni vodnika, zato si skrbno izberite pravo pot. Vzemite si čas zase, za svoje bližnje, pa tudi za zabavo in sprostitev od vsakdanjih skrbi.

Lidija Praprotnik